DTR-T2000 Firmware update sticka at 0% complete

zznw4mzznw4m Member Posts: 1
Hi, Every time I switch my box on I get a request to update the firmware. When I click OK it seems to start but never gets past 0% complete no matter how long I leave it running. The little blue dots move from side to side as if it is doing something but it never does. The box is connected using a standard ethernet cable.

Comments

  • John LJohn L Member, Super User Posts: 821 ✭✭
    Good afternoon zznw4m (sounds like a morse code!), welcome to the forum.
    Have you tried the maintenance reset options? I would suggest trying option 2, followed if not successful by option 1.
    https://support.youview.com/youview-box/box-and-remote/using-maintenance-mode?q=maint
    Hopefully this will help, unless box has become faulty/corrupted hard drive, which will then mean a total factory reset erasing recordings. Hopefully you won't need to do this. Let us know how you get on. I'm sure another one of the forum will be able to help if you still need advise. John L
    Can't wait for the day when Youview get rid of the dreaded darkened banner when using fast forward/rewind recordings. 
  • John LJohn L Member, Super User Posts: 821 ✭✭
    Hi zznw4m,
    How did you get on with Maintenance mode?
    Hopefully your Youview pvr is now working smoothly again.
    Have a good Weekend. John L
    Can't wait for the day when Youview get rid of the dreaded darkened banner when using fast forward/rewind recordings. 
Sign In or Register to comment.