ITV & C4 Hub Not working after adverts

x4bedx4bed Posts: 1Member
Bought a new Sony Bravia 4K UR2 TV and have activated Youview and tuned it. When i try to watch anything on ITV Hub though, it plays the pre programme adverts but can’t play the programme. It displays ‘Whoops there’s something wrong here’. Why is this? Other apps like BBC iplayer, Amazon Prime and Netflix work fine.  On another thread they suggested a factory reset but this hasnt worked for us....any other ideas for a fix ?
Tagged:

Comments

  • John LJohn L Posts: 305Member
    Hi x4bed, 
    Welcome to the forum. I think you might have to wait until Monday morning when the Youview staff can investigate further for you. It seems to be a lot of problems currently with Sony tv's & Itv player's error message. Have you tried using the Itv app via the Sony tv's own menu/apps menu, instead of via Youview built-in to the Sony tv? (or even turn off Youview maybe & test if this works better until a fix comes along?) Only other suggestion is to do a search through the forum (top of screen at help/support) to see if anyone has a similar fault/suggestion. Good luck. Let the forum know how you get on. John L
  • RoyRoy Posts: 15,249Member ✭✭✭
    edited 1 November 2019, 8:21PM
    This is a constant problem with those channels that switch you to a separate ad server for the commercials that they seem unable to switch you back from afterwards. 

    The BBC iPlayer doesn’t do this, which is why it works when the commercial services don’t.

    The only thing to do, if/when a factory reset does not work, is to get on to the broadcasters and say that while they have succeeded in getting you to sit through one set of adverts, you won’t be watching any more, during those programmes that they don’t take you back to.

    And probably be put off even trying to watch anything else on their channel, unless and until they deal with the problem.
    This might at last be getting back to the YouView that I knew.  :|
    Holding my breath....
  • joneshjonesh Posts: 1,318Member ✭✭✭
    Try doing what @Sarah suggests in this post.
  • SarahSarah Posts: 1,348Administrator admin
    x4bed said:
    Bought a new Sony Bravia 4K UR2 TV and have activated Youview and tuned it. When i try to watch anything on ITV Hub though, it plays the pre programme adverts but can’t play the programme. It displays ‘Whoops there’s something wrong here’. Why is this? Other apps like BBC iplayer, Amazon Prime and Netflix work fine.  On another thread they suggested a factory reset but this hasnt worked for us....any other ideas for a fix ?
    Hi @x4bed

    We are aware of an issue where ITV Hub, All4 and My5 don't play the content after the adverts. This is due to you not having ticked all the boxes during set up in regards to the privacy policy on the Sony TVs.

    We would suggest performing a factory reset on the TV and going through the set up again ensuring you've checked through all the set up info and ticked the privacy policy boxes. Once you've done this you should be able to watch content on these apps without any issues :)

    Let us know how you get on.

    Thanks,
    Sarah
Sign In or Register to comment.