TalkTalk Software Update 60.48.91 & 72.48.91 / 3.7.162

SarahSarah Member Posts: 1,812 admin
edited 17 November 2021, 2:20PM in Announcements
Hi all, 

Please feel free to discuss and provide feedback about the TalkTalk Software Update 60.48.91 & 72.48.91 / 3.7.162 here.

This is a maintenance release for DN360T & DN372T devices and contains no new features.

Thanks,
Sarah

Comments

  • Andrew67Andrew67 Member Posts: 4
    Once again - No Recordings Play - No new recordings "Failed to record" 
    This happens Every Update(since 2019) - and Only way is to Factory reset - and Loose all recordings - IS there no better way ?
    Factory reset(keep recordings) - Completes with same issue
    Record current program(pressing record Button) - Same issue - in MYTV - Failed to record
  • RoyRoy Member, Super User Posts: 17,297 ✭✭✭
    edited 28 December 2021, 4:38PM
    @Andrew67

    Sounds like a hardware failure, possibly the hard disc, which the updates are stressing beyond what the box can withstand.

    You might want to try installing a new hard disc.

    And no, YouView being implacably opposed to any form of backup or box identity duplication, there is no better way, alas.

    I once had to prepare a paper on very long term digital storage for a company only just released from the obligation to keep all the paperwork on a biplane they used to build (though it did at least see service in WW2).

    Needless to say, the YouView box did not make the longlist, let alone the shortlist.
    ‘Have nothing in your houses that you do not know to be useful, or believe to be beautiful’ Wm Morris
  • Andrew67Andrew67 Member Posts: 4
    Would love to pop a new HDD in .. unfortunately Box belongs to talktalk - will check with their Support, but thanks.
  • RoyRoy Member, Super User Posts: 17,297 ✭✭✭
    Andrew67 said:
    Would love to pop a new HDD in .. unfortunately Box belongs to talktalk - will check with their Support, but thanks.
    @Andrew67

    Oh well, if it’s TalkTalk’s, then they will just replace it for you with a new one.

    Easy Peasy, Lemon Squeezy……
    ‘Have nothing in your houses that you do not know to be useful, or believe to be beautiful’ Wm Morris
  • Stevef_fr8ysStevef_fr8ys Member, Super User Posts: 586 ✭✭
    edited 28 December 2021, 8:00PM
    Roy said:
    Andrew67 said:
    Would love to pop a new HDD in .. unfortunately Box belongs to talktalk - will check with their Support, but thanks.
    @Andrew67

    Oh well, if it’s TalkTalk’s, then they will just replace it for you with a new one.

    Easy Peasy, Lemon Squeezy……
    But a non recording one. TalkTalk haven't supplied recordable boxes for a year or so now, and then only if eligible by paying the £4 a month TV charge.
  • RoyRoy Member, Super User Posts: 17,297 ✭✭✭
    @Stevef_fr8ys

    Maybe @Andrew67 is paying that? 

    And if not, wouldn’t TalkTalk want their box back, just like BT do?

    But while TalkTalk supply non-recording boxes to new customers, it seems to me that it would be pretty shabby not to support existing subscribers with recording boxes that fail by making a like-for-like swap.

    And if they really are absolutely not reusing returned recording boxes, it would be pretty dog-in-the-manger to want them returned at all, especially broken ones, and so Andrew67 should be free to do as he likes with the piece of wreckage he is currently faced with.
    ‘Have nothing in your houses that you do not know to be useful, or believe to be beautiful’ Wm Morris
  • Andrew67Andrew67 Member Posts: 4
    Yeah its talk talk .. Fail - 
    I need to find a better Live easy/TV solution where i can record live tv - and have a "stable " Record/Playable option.  So when I record old series etc..  then an update wipes em.
    Maybe change supplier - or just PLEX it(or similar)  to cloud.
    Great feedback tho guys, seriously
  • Stevef_fr8ysStevef_fr8ys Member, Super User Posts: 586 ✭✭
    edited 29 December 2021, 11:02AM
    @Roy,
    No, they no longer supply a like for like and do ask for the old box back otherwise charge £50 for non returned equipment. Initial boxes become your property at the end of the contract, but if replaced and you leave, they can ask for it back.

    They have been sending out free 360T boxes to those who have 370T and pay the fee, so they can access Now, Prime and ITV hub, which no longer work on older boxes. Status of those on leaving is uncertain, but the customer retains their 370T box for recording. All gets very confusing at times.
    As to what happens when, or if, they ever release a new box, who knows.

    One lucky chap, who phoned, received a recording box, which must be old stock found somewhere, or maybe shouted loudly(?), on Christmas Eve. Or maybe Santa wove a magic spell, but we keep on being told no more 372T boxes, and indeed that's the norm on the forum.
  • RoyRoy Member, Super User Posts: 17,297 ✭✭✭
    @Stevef_fr8ys

    Isn’t there a NetGem recording box in the offing?
    ‘Have nothing in your houses that you do not know to be useful, or believe to be beautiful’ Wm Morris
  • kodikidkodikid Member Posts: 898 ✭✭
    edited 30 December 2021, 3:55PM
    Roy said:
    @Stevef_fr8ys

    Isn’t there a NetGem recording box in the offing?
    Or have Talk Talk realised that a no PVR effort that offers no more then a smart TV isn't the way forward? 
    Having said that the average smart TV can access Now and Netflix which if my memory serves me right is lacking on NetGem.
    Ignore this if you disagree. 
  • Stevef_fr8ysStevef_fr8ys Member, Super User Posts: 586 ✭✭
    Roy said:
    @Stevef_fr8ys

    Isn’t there a NetGem recording box in the offing?
    I can neither confirm nor deny as it could well result in death for one of us!
  • Stevef_fr8ysStevef_fr8ys Member, Super User Posts: 586 ✭✭
    kodikid said:
    Having said that the average smart TV can access Now and Netflix which if my memory serves me right is lacking on NetGem.
    Netflix is on Netgem, Now isn't.
  • Andrew67Andrew67 Member Posts: 4
    The Old Factory Reset / Losing all recordings .. again (for the 4th time)
    Fixes it .. (probs a disc error, or the read/write change after update)
    Yeah i believe Talktalk no longer providing recordable boxes - to much hassle.
Sign In or Register to comment.