Pink Tinge!

AOZAOZ Member Posts: 2
edited 5 March 2017, 1:28PM in Archived Posts
Sometimes when I turn my Youview on there is a pink tinge to the picture. I have to turn it off at the mains and back on again. Is this a fault?

Comments

  • CiceroCicero Member Posts: 345
    edited 24 May 2013, 4:13PM
    It is a fault, yet to be fixed. Will it not correct if you just turn it off and back on again with the remote?
  • SomersetBobSomersetBob Member Posts: 210 ✭✭
    edited 27 February 2017, 10:19AM
    Probably, it's been reported on several other posts http://community.youview.com/youview/...

    It's happened to me twice, unplugging the HDMI cable and the reconnecting it seems to clear it. It looks to be new since the April update.
  • RachelRachel Member Posts: 46
    edited 24 May 2013, 4:15PM
    Hi AOZ

    This has been mentioned in the following thread, Switching the box off then back on again should resolve this :
    http://community.youview.com/youview/...
  • AOZAOZ Member Posts: 2
    edited 24 May 2013, 4:27PM
    It's reassuring that it's not just me then!
  • gomezgomez Member Posts: 2,073 ✭✭
    edited 5 March 2017, 1:28PM
    A less drastic, quicker workaround I find is to switch the HDMI input on the TV away from then back to the Youview box to forced handshaking to be renegotiated.
  • alal Member, Super User Posts: 1,312 ✭✭✭
    edited 8 December 2016, 11:01AM
    gomez said:

    A less drastic, quicker workaround I find is to switch the HDMI input on the TV away from then back to the Youview box to forced handshaking to be renegotiated.

    I tried that first. It didn't work for me.
  • LebowskiLebowski Member Posts: 78
    edited 4 October 2014, 4:41PM
    gomez said:

    A less drastic, quicker workaround I find is to switch the HDMI input on the TV away from then back to the Youview box to forced handshaking to be renegotiated.

    Didn't work for me either. I have to turn tv off and back on again and that does the trick.
  • Mayernator87Mayernator87 Member Posts: 17
    edited 27 May 2013, 7:24AM
    I get this sometimes as well. Its only happened since i now hook my youview up through an inexpensive HDMI switch box.

    I still find switching it off and back on again works like a charm.
  • greg2greg2 Member Posts: 1
    edited 23 June 2013, 7:49PM
    this only happens to me when i'm watching a recording at the same time as making a recording
  • Dave AllenDave Allen Member Posts: 3
    edited 23 June 2013, 7:52PM
    This has happened to me twice since the latest update.
Sign In or Register to comment.